Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vaanne1q/nieuw.officesupportparkstad.nl/applicatie/controller/frontend/paginaController.php on line 74
Onderhoudscontract voor webapplicatie | Officesupport Parkstad

Onderhoudscontract afsluiten

Een onderhoudscontract is een goede keuze als je in de toekomst graag uitbreidingen wilt hebben aan je webapplicaties. Met een onderhoudscontract kan je zelf aangeven hoeveel uur per maand je hulp van mij wilt krijgen. 

Wat zijn de voordelen van een onderhoudscontract?

Met een onderhoudscontract kan je uitbreidingen aan je webapplicatie(s) makkelijker aanvragen. Je kunt dan een vast aantal uur per maand gebruik van mij maken. Eventueel zijn vaste dagen waarop ik aan projecten werk af te spreken, zodat we op deze dag met elkaar kunnen communiceren. 

Wat zijn de kosten van een onderhoudscontract?

Dat ligt aan het aantal uur wat we met elkaar afspreken. In principe is het uurtarief 50 euro per uur. Bij een onderhoudscontract spreken we vooraf het aantal uur af wat ik per week/maand ga werken voor jou. Bij een onderhoudscontract bereken ik vanaf 12 uur per maand een uurtarief van 48 euro per uur en vanaf 21 uur reken ik met een uurtarief van 46 uur. In principe kan het onderhoudscontract maximaal 30 uur inhouden. Uitzonderingen zijn altijd te bespreken. 

Zonder onderhoudscontract bereken ik gewoon het uurtarief van 50 euro per uur. Het afsluiten van een onderhoudscontract geeft dus voordelen. 

Zit ik ergens aan vast?

Het onderhoudscontract is per maand opzegbaar. Je doet de betaling altijd vooraf. Ik stuur de factuur elke eerste werkdag van de maand. Je hebt dan 14 dagen om te betalen. Wil je afzien van verdere samenwerking dan kan je het contract opzeggen voor de 25ste van elke maand. 

Een andere mogelijkheid is dat we vooraf een bepaalde periode afspreken. Bijvoorbeeld een half jaar. Na dat half jaar kijken we dan samen verder of we nog verder gaan samenwerken.

Contactformulier Onderhoudscontract

Annemarie Peters
Officesupport Parkstad
+31(0)638465589
Adresgegevens
Schleidenstraat 64
6461 JP Kerkrade
Limburg
Overige info
KvK-nummer: 73467782
BTW-ID-nummer: NL002179823B13

Meer informatie

  • Logo Officesupport Parkstad
  • Locatie: Kerkrade
  • KVK-Nummer: 73467782
  • Telefoon: +31(0)638465589
  • Begrippen