Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vaanne1q/nieuw.officesupportparkstad.nl/applicatie/controller/frontend/paginaController.php on line 74
Maatwerk Webapplicatie | Officesupport Parkstad

Maatwerk Webapplicatie

Een maatwerk webapplicatie wordt volledig op maat gemaakt. Iedereen heeft andere wensen en aan de hand daarvan zal ik een webapplicatie bouwen. De webapplicatie wordt gebouwd vanaf een nulpunt. Dat wil zeggen met een schone code, volgens het MVC-principe. De website wordt geschreven met PHP-code met een achterliggende MySQL database. 

Maatwerk dat voldoet aan jouw wensen

Een maatwerk webapplicatie heeft als voordeel dat alleen functies toegevoegd worden die nodig zijn voor jouw bedrijfsproces. Geen overbodige functies die je niet gaat gebruiken. En zou je later alsnog een nieuwe functie toegevoegd zien worden dan is deze mogelijkheid er altijd.

Een webapplicatie werkt sneller en is minder foutgevoelig dan bijvoorbeeld op papier verwerken. Ook heb je meteen een archief en kan je ingevulde gegevens altijd terugvinden. Normaal gesproken kunnen gegevens alleen ingezien worden als de bezoeker/gebruiker is ingelogd. Via verschillende gebruikersniveaus kan bepaald worden wat de gebruiker wel en niet kan.

De mogelijkheden van een webapplicatie

De mogelijkheden voor een webapplicatie zijn groot. Eigenlijk is alles mogelijk. Zo kan er bijvoorbeeld een CRM-systeem worden ontwikkeld, urenregistratie, voorraadbeheer of een boekingssysteem.

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. De webapplicatie wordt op een webserver geplaatst. Je bent vrij om zelf een provider te kiezen. Als je dit niet wilt dan zorg ik hiervoor. Een andere mogelijkheid is om de webapplicatie te draaien op een interne bedrijfslocatie. De zogenaamde Localhost.

Kosten en duur

De kosten van de webapplicatie en wanneer deze af is, zijn afhankelijk van de vraag. Reken in elk geval op een bedrag vanaf 1500 euro.  De duur en de kosten bespreken we tijdens ons kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, via e-mail of via videobellen. Een persoonlijke ontmoeting is ook bespreekbaar. In principe werk ik vanuit huis. Maar wanneer gewenst ook op locatie.

Contactformulier Maatwerk webapplicatie

Annemarie Peters
Officesupport Parkstad
+31(0)638465589
Adresgegevens
Schleidenstraat 64
6461 JP Kerkrade
Limburg
Overige info
KvK-nummer: 73467782
BTW-ID-nummer: NL002179823B13

Meer informatie

  • Logo Officesupport Parkstad
  • Locatie: Kerkrade
  • KVK-Nummer: 73467782
  • Telefoon: +31(0)638465589
  • Begrippen