Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vaanne1q/nieuw.officesupportparkstad.nl/applicatie/controller/frontend/paginaController.php on line 74
Abonnementsvormen Virtual Assistant | Officesupport Parkstad

Abonnementkeuzes

Een abonnement heeft als voordeel dat we allebei weten hoeveel uur per maand ik beschikbaar ben. Daarnaast kan vastgesteld worden op welke dag(en) van de week of maand ik de werkzaamheden uitvoer. Zo weten we wat we aan elkaar hebben en kunnen we deze dag(en) ook contact met elkaar hebben. Ook weet je de prijs die betaald gaat worden.

Abonnementsmogelijkheden

Een abonnement loopt door totdat deze opgezegd wordt. De abonnementskosten worden per maand gefactureerd. Bij een abonnement ligt de uurprijs lager dan bij een losse-uren-afspraak. Mochten er uiteindelijk meer uren nodig zijn dan worden deze achteraf gefactureerd. Niet verbruikte uren kunnen verplaatst worden naar de volgende maand. Niet verbruikte uren zijn 3 maanden geldig.  

Abonnementskeuzes

Hieronder staan mogelijke abonnementen. Er is altijd de mogelijkheid om voor een ander aantal uur te kiezen. De uren zijn gekoppeld aan een maand en kunnen verdeeld worden over de weken in desbetreffende maand. De betaling gebeurt vooraf.

5 uur abonnement


Met dit abonnement ben ik 5 uur per maand beschikbaar voor jou.

Je betaalt voor dit abonnement 50 euro per uur.

8 uur abonnement


Dit abonnement bevat 8 uur per maand. Dit kan een gehele werkdag zijn, maar kan ook verdeeld worden over bijvoorbeeld 2 uur per week.

Je betaalt voor dit abonnement 48 euro per uur in plaats van 50 euro per uur.

16 uur abonnement


Met dit abonnement kan je 16 uur per maand over mij beschikken. De verdeling van de uren wordt onderling afgesproken. Dat kan elke week op dezelfde werkdag zijn, maar bijvoorbeeld ook 2 dagen per maand van 8 uur.

In plaats van het gebruikelijke uurtarief van 50 euro, betaal je bij dit abonnement 47 euro per uur.

24 uur abonnement


Met dit abonnement heb je 24 uur per maand de beschikking over mij. Bijvoorbeeld 8 uur op een vaste werkdag per week. 

Voor dit abonnement betaal je 46 euro per uur. Dit is een korting van 4 euro per uur ten opzichte van het normale uurtarief.

Contactformulier Abonnement

Welke abonnement heeft je voorkeur
Andere keuze
Annemarie Peters
Officesupport Parkstad
+31(0)638465589
Adresgegevens
Schleidenstraat 64
6461 JP Kerkrade
Limburg
Overige info
KvK-nummer: 73467782
BTW-ID-nummer: NL002179823B13

Meer informatie

  • Logo Officesupport Parkstad
  • Locatie: Kerkrade
  • KVK-Nummer: 73467782
  • Telefoon: +31(0)638465589
  • Begrippen